24K | E-Books

24Kitchen's e-book 'Gezond en makkelijk'

Door de dagelijkse drukte rondom het klaarmaken van avondeten schieten gezonde keuzes er helaas wel eens bij in. Met deze 5 heerlijke recepten kies je snel & makkelijk voor gezond! Gerechten met én zonder vlees of vis waar je zeker mee scoort. Verras jezelf, of je bezoek, eens met de pompoencurry met kip of de frisse venkel-visstoof van onze chefkoks! Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: 'Italiaanse recepten'

Buongiorno! Liefhebbers van de Italiaanse keuken opgelet: dit boek is gevuld met de heerlijkste Italiaanse recepten! Van vitello tonato, spaghetti carbonara tot een torta al limone. 24Kitchen maakt je leven lekkerder! Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: 'Feestelijke kerstrecepten'

Als er een moment in het jaar is om echt wat moois op tafel te zetten, dan is het wel met kerst. Om jou te inspireren en uit te dagen hebben wij onze drie favoriete kerstrecepten bij elkaar gezet. De recepten zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, maar ook nog eens makkelijk om te maken! Verras jezelf of je bezoek bijvoorbeeld met zelfgemaakte zalmrillettes of ga voor een prachtige hazenrug met wintergroenten. Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: '6x supersnelle & makkelijke recepten'

Jullie hebben het druk. Dat is ons niet ontschoten. Voor die drukke dinsdagen, vlugge vrijdagen en alles ertussenin, zorgen we voor een rits aan snelle, makkelijke én lekkere recepten. Deze recepten staan stuk voor stuk binnen 30 minuten op tafel. Haastige spoed? Nergens voor nodig. Eet smaak! Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: '24Kitchen feestdagen met Rudolph'

De feestdagen staan alweer voor de deur. In deze gezelligste tijd van het jaar maken wij weer tijd voor elkaar maar vooral voor lekker eten. In 24Kitchen Feestdagen met Rudolph word je meegenomen in de feestelijke keuken van de vrolijke chef. Speciaal voor jou deelt hij zijn allerbeste feestrecepten. Tipje van de sluier: deze zijn veel makkelijker om te maken dan je zou denken. Met ruim keuze uit zoete, hartige, vlees-, vis- en vegetarische gerechten zit er vast en zeker een nieuwe feestfavoriet voor jou bij. Wil jij deze heerlijke recepten ook  maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: 'Zoals alleen oma dat kan'

Chef Danny Jansen is terug met één van de meest geliefde programma’s van 24Kitchen. In Zoals Alleen Oma Dat Kan delen oma’s van verschillende achtergronden (en in dit seizoen zelfs een opa) hun bijzondere familierecepten, verhalen en handige kooktips. In dit e-book hebben wij speciaal voor jou de allerlekkerste recepten van de oma’s en opa verzameld. Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: '10x ovenheerlijk bakken 24Kitchen bakfestijn'

Avonden kleuren sneller donker en het weer wordt guurder. Het is weer herfst! Een goed excuus om overheerlijke baksels te maken. Bakken wordt nu nog leuker met deze selectie van 24Kitchen's 10 best bekeken recepten. De recepten zijn niet alleen om je vingers bij af te likken, maar ook nog eens makkelijk om te maken! Verras jezelf, of je bezoek, eens met de 'No Bake Lemon Meringue Pie' van chefkok Andy McDonald! Of de 'Pistache-Macarontaart' van chefkok Hidde de Brabander. Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer > 

 

24Kitchen's e-book: '6x lekker exotische 24Kitchen paasrecepten'

Het is weer bijna Pasen! Een tijd om lekker te eten, maar ook om te ontspannen. Met deze 6 heerlijke recepten maak je makkelijk & snel indruk op je gasten! Met deze exotische gerechten, lekkere brunch en zoete desserts scoor je sowieso! Verras jezelf – of je bezoek – bijvoorbeeld met de Paasbrunch preiquiches of de Tarte tatin met brie en peren. Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: '5x inspirerend koolhydraatarm koken 24Kitchen koolhydraatarme recepten'

Gek op koken, maar volg je een koolhydraatarm dieet? Geen probleem, dit e-book is gevuld met heerlijke koolhydraatarme gerechten! Van gepofte aubergine & gevulde avocado tot een heerlijk toetje en meer. 24Kitchen maakt (ook je koolhydraatarme) leven lekkerder! Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 

Lees meer > 

 

24Kitchen's e-book: 'De smaak van Nederland'

In het nieuwe 24Kitchen-programma De Smaak van Nederland reist Janny van der Heijden door Nederland om erachter te komen wat de Nederlander écht lekker vindt en wat onze eetcultuur is. In zes afleveringen met elk een eigen thema, heeft Janny bijzondere ontmoetingen, proeft ze traditionele en gerechten uit buitenlandse keukens én ontdekt ze De Smaak van Nederland. Wil jij deze heerlijke recepten ook maken?

Lees meer >

 

24Kitchen's e-book: 'Gordon Ramsay Uncharted de recepten uit de serie'

Ga mee op culinair avontuur  met deze recepten uit het tweede seizoen van Gordon Ramsay Uncharted. Wil jij deze heerlijke recepten ook maken? 


Lees meer >